Puncte, puncte, liste, liste

Pentru că nu am timp să scriu ceva gîndit mult pentru blog, o să mă joc în următoarele 2 luni electorale. De-a punctele. Nu se recomandă luarea în serios.

Azi despre liste. Ele pot fi găsite aici.

1. Nu pot să nu încep cu MAE. Ei au ordonat candidaţii conform alfabetului. Primul e Afanasiev Veaceslav, ultimul e Zosim Petru. E clar pentru toţi că MAE nu trece pragul şi pentru că e clar pentru toţi, MAE a decis să fie clar pentru toţi că e clar şi pentru ei. Gestul ca gestul. Dacă vor guverna, presupun că la fel vor numi miniştrii şi repartiza bugetul. Bucură-te, Anenii Noi! Minus 5 puncte. (MAE -5).

2. Toţi revoluţionarii şi proletarii sunt pe lista PD. Din listă e clar că Lupu a scăpat de coloana a cincea, incontrolabilă. Acum PD e chiar Marian Lupu. E greu să acuzi acest partid de inconsecvenţă pentru că niciodată nu a fost nimic clar în el. Nici acum. Directorii executivi proletari din toate preluatele s-au unit. Acum ar fi bine să-şi identifice alegătorul. Pentru că acesta îi va identifica cu greu. Minus 2 puncte. (PD -2)

3. PL este campionul voturilor paradoxale. De aceea cu cît mai cu dreptul în stîngul o dă în veşnica lor consecvenţă, cu atît tinerii îi votează mai cu mîinile şi picioarele. Pentru că PL este speranţa tineretului, este partidul viitorului. Media de vîrstă a primilor 20 de candidaţi PL este de 50 de ani. Mascota generatoare de inconştienţă a fost scoasă de pe listă — Dorin nu lasă primăria. Mai în scurt aceeaşi strategie — cu cît mai repede alergăm, cu atît mai tare închidem ochii. Pînă acum a funcţionat. Plus 2 puncte. (PL +2)


Cam atît. Restul stau azi la zero.

Clasament:
1. PL +2
2. PD -2
3. MAE -5

.