Faceboscop

Azi a fost lansată publicaţia „Cele mai bune practici RSC în Moldova” la care am lucrat împreună cu Selena Stejaru în ultimile 2 luni. Un lucru de nota 8+. Din partea mea asta înseamnă tare bine 🙂


Dar nu despre asta voi vorbi. Da despre viitor. Şi nu despre un oarecare viitor, dar despre viitorul tău. Vom face facebookomanţie. Pentru că bătrînii spun: „Arată-mi wall-ul tău şi-ţi voi spune cine eşti.”

Berbecii
În săptămîna care vine vei primi un like. Jupiteru-i în Neptunul Saturnului tău, aşa că rişti să uiţi parola.

Taurii
Treci printr-o perioadă dificilă. Nu te întrista, unii rămîn acolo. Vei avea de arat o mulţime de cîmpuri în Farmville.

Gemenii
Din cauza unui Caps Lock apăsat din greşeală vei pierde 3 frienzi care vor considera statusurile tale aparent geniale — simple spamuri. Nu accepta orice poke, s-ar putea să suferi. Dar, mă rog. Meriţi.

Rac
În săptămîna care vine vei intra mai des în lumea reală. Te vei simţi din cauza aceasta singur, dar nu te grăbi să schimbi relationship statusul. Soarele şi Mercuriul sunt în opoziţie cu Luna şi Partidul Comuniştilor. Mai în scurt — it’s complicated.

Leu
Fii cumpătat. Revine faza lunii în care Vlad Cubreacov îţi va face friend request. Ai de ales — sau accepţi şi te mîndreşti că eşti prietenul lui Vlad Cubreacov, sau refuzi şi te vei mîndri că ai refuzat prietenia lui Vlad Cubreacov.

Fecioară
Schimbă-ţi profile pic-ul. Plafonul de like-uri a fost atins.

Balanţă
Stelele sunt aranjate favorabil pentru o întîlnire neaşteptată cu o publicitate electorală. Cineva îţi va aduce vestea că vocea ta e în parlament. Pentru a verifica dacă mai ai voce, urlă un pic.

Scorpion
Vei căuta motive ascunse în invitaţia la Festivalul Filmului Polonez, venită de la un friend din zona crepusculară. Răspunde cu „may be”.


Săgetător
Link-urile tale cu hituri muzicale din anii 80 şi statusurile cu citate din Confucius au căldărit populaţia. Crezi că eşti popular, dar de fapt eşti pe hide la toţi.


Capricorn
Gavril, trebuie, totuşi, de făcut, din cînd, măcar, în cînd, curat.


Vărsător
Nopţile petrecute în aşteptarea pătrăţelului roşu vor da roade. În jurul ochilor îţi vor apărea două pătrăţele roşii. Nu clipi. Nici nu ştii cum pierzi un comentariu haios.


Peşti
Fii atent, poţi fi tăguit într-o fotografie compromiţătoare. Pune like şi prefă-te că totul e OK. Suferă în tăcere..